Wednesday, September 03, 2008

Te rog pe tine umbra...


...sa redevii fiinta!

4 comments:

Anonymous said...

Excelenta. Fotografia vine de la lumini si umbre - scrise cumva - pe un suport. Fara asta fotografia nu exista.Redarea cu exactitate a realitati cu un aparat fotografic inseamna POZA. 99.9999999999999999
din noi facem POZE pe care le postam pe tot felul de chestii de FOTOGRAFII crezand ca daca este clara, intocmai (am evitat identica pt cacofonie - sunt bun, nu?} cu realitatea sunt FOTOGRAFII. Aparatele astea digitale de pozat (si eu am unul performant - multumesc pentru felicitari) sunt destepte si de cele mai multe ori fac de fapt ceea ce vad ele. Uite ce frumosi suntem! nu-i asa? Ne vedem in poze!
Poate sunt Io tembel si mi-e grea trecerea de la FILM la DIGITAL (desi am trecut lejer de la abac la confuter).

Anonymous said...

Diferenta intre un aparat digital DSLR si un aparat foto digital normal este aceea ca aparatul DSLR se apropie cel mai mult ca arhitectura de aparatele vechi cu film. Imaginea inregistrata astfel parcurge acelasi drum ca si intr-un aparat cu film singura diferenta fiind suportul pe care se inregistreaza imaginea.
Mai departe, poze, fotografii efecte etc, depind de cel care se afla la butoane si sunt discutii mai degraba filozofice.

Alexandru said...

Excelenta poza

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.